wij meten ons aan uw
droomconcept

Makkers maken maatwerk
„Een concept op maat“. Je hoort die slogan best wel vaak maar eigenlijk zegt het niks. Wat bedoelen ze er nu mee? Op maat van wie? Op maat van wat?

Kris en het team van Beka projects maken „maatwerk“ helder. Alles begint bij het luisteren naar wat er in jouw hoofd steekt. Ze komen langs en bekijken wat je wil. Welke kamer ga je onder handen nemen? Hoe wil je dat het er allemaal gaat uitzien? Wat is het eindresultaat in je hoofd en binnen welk budget mag het allemaal gebeuren? Op al die vragen vinden ze een helder antwoord.

Zo weet je waar je aan begint.

Daarna is het tijd om te meten en te weten. Met laserprecisie brengen ze de ruimte in kaart en noteren zorgvuldig wat er allemaal kan (en niet kan). Uit hun waaier van kennis en ervaring pikken ze enkele onbetaalbare tips en adviezen over wat er mogelijk is qua concepten en materialen.

Zo zie je waar het heengaat…

Als jij dat wil, werken ze alles uit in een 3D design. Zo zie je niet alleen in je hoofd, maar ook op het scherm hou jouw droomkamer eruit zal zien. Samen met het team van Beka Projects stuur je bij waar nodig tot het plaatje perfect past met wat jij hebben wil.

Zo krijg je wat je wil ...

Dan gaan ze aan de slag. Ze bewaken de uitvoering en de kwaliteit. Want enkel de beste materialen zijn goed genoeg en half werk bestaat niet. Met vakwerk en liefde pakken ze jouw project letterlijk in handen. Jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen ervoor dat jouw project perfect klopt met wat jij in je hoofd hebt.

En nog wat extra …

Want niet alleen de afwerking maar ook de inrichting van jouw ruimte nemen ze voor hun rekening. Stijlvolle kleuren, prachtige meubels en de de allerkleinste hebbedingetjes geven de finishing touch van jouw interieur. Zo stap jij binnen in een kant-en-klare droomkamer die tot in de puntjes is afgewerkt.

Bedenken, Bouwen & Inrichten

Bekaprojects maakt het voor je waar.

AAN DE SLAG

Tevreden klanten

Miranda Vanlingen
Stipt, correct, kennis van zaken...
Echte aanrader 👌
©2024 Beka Projects - Alle rechten voorbehouden - Website door Webmatic
crossmenuchevron-down