Badkamers:
de warmste plek
van het huis

Wat is het plan?

LUISTEREN EN SCHETSEN
Wat wil JIJ? Dat maken we helder. We vertalen jouw idee in een duidelijk plan. We luisteren waar je heen wil, vertalen de verschillende mogelijkheden en werken alles uit in een helder plan. Zo weet jij perfect waar we heen gaan.
EEN 3D ONTWERP
Weten wat je kan verwachten is belangrijk. Jij krijgt eerst de kans om virtueel door het 3D design van jouw ruimte te wandelen  Zo kunnen we je concept bijsturen en verfijnen voor we aan de slag gaan.
UITVOERING ONDER PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Werken met een vakman: onze projecten zitten vol met bekende gezichten. Hetzelfde team bedenkt, ontwerpt en bouwt heel het project. Zo werk je steeds met een vakman die je begrijpt en weet wat je wil. “We zitten er bovenop” van begin tot afwerking.
AF TOT IN DE PUNTJES
Het geheim van de badkamer van je dromen zit ‘m in de details. Als jij dat wil nemen we ook dat voor onze rekening. We (ver)bouwen, werken af EN richten de ruimte in. Onze designer brengt de perfecte accessoires, textiel, tot zelfs planten mee die van jouw badkamer een droomplek maken.

Levens­loop­bad­kamer

Je hebt een pracht van een badkamer voorzien van de luxe van de dag. Maar hoe zit het met morgen? Vaak is een onpraktische badkamer één van de belangrijkste factoren waarom mensen later moeten verhuizen naar een serviceflat of een bejaardentehuis. Daar passen wij een mouw aan, zo is je huis een thuis voor het leven.

We maken je badkamer klaar voor als je later al wat wijzer en grijzer bent of als het gewoon net wat minder vlot gaat. Wandbeugels, douchestoelen, toilet-verhogers of een heus inloopbad: het zijn maar enkele opties die je badkamer echt ‘leefbaar’ houden op je oude dag. Ook kunnen we het huis perfect rolstoel (of rollator)-vriendelijk maken door drempels weg te werken en deuropeningen te verbreden.

Premies

Want een huis dat ‘leefbaar’ blijft voor het leven is een belangrijke investering waardoor je zelf langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Daarom doet bij zo een verbouwing vadertje staat ook wel een duit in het zakje.

Premies voor sanitair
renovatiepremie badkamer min 30 jaar oud
aanpassingspremie 65-plus

Informeer bij ons naar de mogelijke premies.

Ongeacht de “ingreep” blijft je badkamer (en de rest van je huis) er stijlvol uitzien. Een mooi design blijft voor ons een belangrijke factor.

Degelijk en duurzaam

Elke dag een beetje "wow"

Iedere keer als je de badkamer binnenstapt blijf je nog even staan om ze te bewonderen. Een stijlvolle afwerking met kwalitatieve en duurzame materialen waar je nog jaren plezier van hebt.

Kies jouw concept

Silver

Ontwerp
Uitvoering

Gold

Ontwerp
Uitvoering
Verlichting

Platina

Ontwerp
Uitvoering
Verlichting
Inrichting

Badkamers om in weg te dromen

Bedenken, Bouwen & Inrichten

Bekaprojects maakt het voor je waar.

AAN DE SLAG

Tevreden klanten

Miranda Vanlingen
Stipt, correct, kennis van zaken...
Echte aanrader 👌
©2024 Beka Projects - Alle rechten voorbehouden - Website door Webmatic
crossmenuchevron-down